Finnish pussy call pojkar in oslo homo

finnish pussy call pojkar in oslo homo

Mentaliteten hos det svin som utförde terrordådet i Norge är samma som hos dessa muslimer som har gjort samma sak någon annanstans.

Det är ju absolut ingen skillnad mellan islam, nazism eller högerextremism när det gäller fanatism, intolerans och respektlöshet för andras liv. Ditt patologiska problem är att du bara förenklar genom att dela upp världen mellan islam och sionism.

Du har också fel när du påstår att det inte finns muslimer mer makt. För det finns ju många muslimska religiösa ledare som utövar sin makt för att vilseleda sina unga att begå självmord. Du har också fel när du påstår att sionisterna har makt. För om det vore så skulle, dem inte fortfarande kämpa för att ge trygghet åt israelerna i Israel. Nu får du tala om för oss vilket land där islam härskar som har yttrandefrihet. Av allt att dömma handlar detta om en ensam psykiskt sjuk person mer intresserad av att "gå till historien" än att driva igenom en politisk agenda, hur mycket den onämnbara dräggen här än vill få honom till att ingå i något "sionistiskt nätverk".

Som L-A tänker jag på det anhöriga, svårt att inte göra det när man själv har barn i ungefär den åldern    -- Kommentar till " [Ingen Artikel! När mångdubbla mängder arabiska barn dödats i Irak av USA eller på Gaza av Israel då har du inte rörts i ditt hjärta och tänkt att det kunde vara dina barn. Du dömer oss som den "onämnbara dräggen". Det är då uppenbart att du projicerar ditt eget inre på oss. Du är en patetisk sionist.

Lämna sionisterna och även al-Haj Amin al-Husseini utanför dsikussionen om ni vill vederlägga ev teorier angånde Japans anfall mot Pearl Harbor. USA reagerade starkt mot Japans invasion av Kina och startade en oljeblockad i juli Denna var så effektiv att Japan sjösatte attacken mot Pearl Harbor 7 dec Detta var en redan utarbetad plan sedan början av januari samma år, utan någon som helst inblandning från Västerlandet. Adolf blev fö vansinnig då han dolt, insåg att fr. Så frågar du efter en "oberoende" källa, en sådan som tycker som du då, som inte har belägg men har hört från "en som vet".

Omänniskans liv och leverne är tämligen väl belagt i de flesta norska media, vilka siter han brukade skriva på, var han köpte konstgödningen etc. Det är ju bara du som sitter inne med sanningen och sammanhanget. Du är en riktig nätpajas! Din förklaring till Japans anfall mot Pearl Arbor är alldeles korrekt, men dock lite för tråkig för foliehattarna här vars huvuddoktrin är att USA sionism bär skulden för allt inklusive Japans anfall mot Pearl Arbor… Så förvänta dig att prominenta figurer såsom Dag N, Erlingsson, m.

Låt mig säga så här. Om han ställs inför domstol och rannsakas offentligt, så har du förmodligen fel. Det finns väl två huvudhypoteser.

Han är en extrem kristen sionist som fått spel, eller en yrkesmördare i ett större sammanhang i vilket han till exempel blivit lovad att bli hämtad med helikopter på ön, men i stället blivit dumpad av någon anledning. I det senare fallet blir han naturligtvis självmördad. Den som ser får leva, som du brukar säga.

Jag är övertygad om att han är en extrem kristen sionist som fått spel, vilket inte på något sätt motsäger den uppgift jag fått. Men som sagt, tiden får utvisa. Vår tolkning av artikeln alltså. Det kan vara helt som det är -- och det kan vara dimridå. Men om det skulle visa sig att Ivan Romanov von Birhan aka Jovan von Birchan har fått riktiga uppgifter från sina vänner och Anders Behring Breivik aka Fjordman , mångårig skribent på de antimuslimska och sionistiska bloggarna Gates of Vienna och Jihad Watch , faktiskt också fått lönnmördarutbildning genom NATO, då är det signifikant att man döljer detta.

Och det senaste är naturligtvis det som etablissemanget till varje pris måste dölja. För det pekar tillbaka på dem själva. För honom och hans likasinnade är alla kritiker av staten Israel och dess övergrepp "nazister". Omsorg om palestiniers människovärde och rättigheter är i hans värld i själva verket bara täckmantlar för detta "hat".

Och jämför med många kommentarer här på Sourze, som just jämställer kritiker av staten Israel och dess övergrepp med "nazister". Av någon anledning verkar massmedia undvika att nämna Breiviks medlemskap i Frimurarna. Tempelriddarna nämns, men jag har en aning om att dessa organisationer har beröringspunkter. Jag tror som artikelförfattaren att Breivik har många meningsfränder. Även ett antal här på Sourze. Så resonerar även sionister.

Tack, för denna viktiga analys! Western intelligence agencies must immediately crackdown on Israeli and Zionist operators in our midst, and regarding the terrible events of the weekend, it must be made absolutely clear who it was that spread such hate and promoted such terror, and for what exact reasons.

Att tala med dig Adamo är som att nöta den gamla historien Goddag - Yxskaft ända in i evigheten. Vi kan väl Adamo, enas om något enklare än ordet Gud.

Att det är synd om Israel eftersom många inte förstår hur synd det är om Israel. Men att du Adamo hjälper dem så gott du förmår. Nää, så där tycker absolut inte du Dag N, utan du tycker ju spegelvänt, alltså: Att det är synd om hamas eftersom många inte förstår hur synd det är om hamas. Men att du Dag N hjälper dem så gott du förmår. Bara att Dag N har fortfarande missat förklara varför sionisterna är så onda, men det är väl ovidkommande Detta har vi fått reda på om Behring Breivik: Han är en narcissisist och ”mystiker” med mycket höga tankar om sig själv.

Var det ”sionister” han kallade dem? Han anser vidare att det politiska etablissemanget och den politiska eliten samarbetar med eller underlättar detta maktövertagande och när ett hat mot dessa som han anser som korrupta, landsförrädare.

Var det ”friliberaler” eller ”nyliberaler” han kallade dem? Några sådana galningar finns naturligtvis inte här Brevik uppfattar sig som en Europeisk hjälte Personligen anser jag det oerhört angeläget att identifiera vilka det är som angriper olika västländer med terrordåd. Vilka som mer eller mindre uppfann modern terror har de ju själva skrutit om.

Är det möjligt att de inte genast slutade med sin nya leksak, efter att de stolt uppfunnit den? Att somliga absolut inte vill att vi tittar åt detta håll är naturligt, givet deras ideologiska preferenser. Ditt frågande antagande i artikeln ger osökt en annan fråga - Kommer våldet närmare?

Vilket jag menar att det inte gör - våldet har alltid varit här bara det att media inte varit så effektiva i att berätta om det - möjligen också för att det varit ointressant - överheten har genom sina hantlangare alltid slagit på vissa undergrupper - oftast fattiga hjon som inte kan försvara sej.

Några exempel ur vår egen historia - Ådalen och alla strejker som av ordningsmakten slagits till marken, demonstrationer som skingrats brutalt, likaledes av ordningsmakten, Wittfeltska i Göteborg där ordningsmakten förgrep sej på "vanliga" ungdomar som bla. De är väl klart att dom upplevde att våldet kom närmare då batongerna ven om öronen på dom, och polisens hårda kängor trampade och sparkade de redan liggande. Det vi kan se i dag är möjligen en annan resning hos de förtryckta - i dag protesterar dom mot förtryckarnas brutalitet på ett annat sätt som underklassen tidigare inte vågat.

Sedan bör man nog göra en distinktion mellan våld och våld - ideologiskt, religiöst och socioekonomiskt våld är helt skilda fenomen även om dom ibland kan samverka. Tar vi sprängningen av vänstertidningen av Norrskensflamman i Luleå 3 mars så var det ett ideologiskt betingat attentat som kostade flera människor livet - då var det svenska högerextremister som utförde dådet med polis och militär inblandad - militären var även inblandad den 14 maj i Ådalen och dödade då fem arbetare.

Detta var visserligen under pågående krig i världen där människor dödade varandra i miljontals. En annan fråga man kan ställa sej är om mänsklig våldsbenägenhet tjänar någon artbiologiskt fördel? Eskalerar våldsbeteendet då människan kommit över en viss numerär? Är det så att värdet av ett människoliv varit större då vi varit färre och var individ varit viktigare för gruppens överlevnad? Man har ju länge ansett att testosteronet varit boven i dramat och givit män större aggressivitet och större våldsbenägenhet - nu har den myten fått sej en törn av det allt mer våldsbenägna kvinnliga släktet som av i dag kastat av sej vänhetsidealen och givit sej in i samhällskonkurrensen med hull och hår.

Resultatet en ökning av misshandelsfall där kvinnor varit den misshandlade parten. Jag skulle vilja ha svaret på vad våld och våldsbenägenhet beror på? Skulle även vilja veta om det skulle vara möjligt att upprätta ett välfungerande samhälle utan våld - och varför i så fall, vi då inte gör det?

Är det något sådant som sker - varje gång något dåd som kostat människoliv utförts - då kan ju alla som inte drabbats dra en lättnadens suck och låta livet gå vidare ännu en liten tid. Så här skriver Breivik i sitt manifest - "As I have stated in my essay Why Europeans Should Support Israel, the demonisation of Israel should be rejected not just because of Israel, but because of Europe. The very same people who are demonising Israelis are also demonising native Europeans who resist the Islamisation of their lands and the state-sponsored colonisation of their countries by alien peoples.

The truth is that Israelis defend themselves so that their daughters do not have to suffer rape at the hands of Muslim Jihadists, the way the authorities in Western European countries, and in Sweden in particular, allow to happen every single day. Byt ut ordet "Illuminati" i texten mot "den inre makten", så instämmer jag i stort sett i detta scenario. Hatpropagandan mot muslimer i EU riskerar även att övergå till zionist-orkesterade kristallnätter.

Processen kan komma att påskyndas av att [den inre makten] låter någon av sina västerländska underrrättelsetjänster ombesörja detonationen av en atom- eller radiologisk bomb någonstans i "Väst", följt av ett raskt utpekande av en grupp som på något sett representerar Islam, arabvärlden - eller någon annan man önskar starta krig mot. Den som ser får leva.

Jag misstänker att bara genom att verkligen se, bevisar man i den inre maktens ögon sin människovärdighet och alltså sin RÄTT att få leva. Det är samma symptom och samma sjukdom CMO rättades på sionist-punkten med citat fråt terroristen som visar att han ju är sionist Dag Nilsson 59 [länk].

Det CMO visar är bekant, men bortprojicerat från dem det bäst passar in på, nämligen den sionistiska ideologin som helhet och som historiskt fenomen betraktat. Inte för att det inte passar in även på andra ideologiska strömningar, men just i sammanhanget är det sionism som skyddas genom nödlögnen att terroristen inte skulle vara just sionist.

Sioniststyrd massmedia vill göra Breivik till en typisk nazist, detta för att styra bort tankarna från det faktum att Breivik uppenbart beundrar och ansluter sig till sionistiska värderingar. Det vill säga de gör som de brukar dessa faktaföraktare. Breiviks manifest sid där han presenterar vilka idéer han ansluter sig till. Bland annat är detta Breivks inställning: Sensible people should support Zionism Israeli nationalism which is Israel's right to self-defence against Jihad. Brevik var en arabjägare Han gick till angrepp på sitt land för att de okunniga "kulturmarxisterna" lät det svämmas över av araber Men min poäng, som de mer intelligenta förstod, var att visa på den direkta parallellen mellan t.

Vad man kallar det inbillade hotet ”muslimer” eller ”sionister”, ”kulturmarxister” eller ”friliberaler” är egalt. Det är som sagt samma symptom och samma sjukdom. Att Breivik hade vanföreställningar om muslimer och var pro-israel har ju varit känt sedan början och även nämnts på Sourze ett flertal gånger. Sök hjälp Dag, innan du hamnar på löpsedeln Sina egna hänger de naturligtvis inte ut.

Därför kan du fortsätta att idiotförklara alla som inte hyllar sionisterna i USrAel och hela den övriga västvärlden i trygg förvissning om att din belöning kommer. En typ av belöning blev tydlig idag. Erik Åsbrink får toppjobb på Goldman Sachs, som tack för bl. Var de "en av oss"? Sternligans empatiska handlingar gav dem ministerposter och de hyllades i efterskott av Israel för sin hänsynslösa men beundransvärda brutalitet.

På vad sätt skiljer sig Breiviks terrorhandlingar från sionisternas terrorhandlingar? Vilken slags empati visas av sionisterna när de slaktar i Gaza? Det är fortfarande noll granskning av frimueriet i Breiviksaken CMO har ju inte gått igenom den själsliga rening som Dag Nilsson gått igenom och inte nått den medvetandenivå som Dag Nilsson nått.

Det är därför CMO är tvådimensionell och inte kan känna Gud eller känna den riktige ”Jesus” som bara Dag Nilsson kan, det är därför som bara Dag Nilsson har funnit den rätta lösningen till mysteriet med de försvunna armeringsplåtarna i tvillingtornen, och det är därför bara Dag Nilsson kan förstå sanningen om sionismen. Just en sådan känsla av utvaldhet hör väl till sjukdomsbilden? Tror du att Breivik kände samma eufori som du gör, när han kände att det bara var han som riktigt förstog hur islamiseringen av Norge kunde stoppas?

Det du noterar att nu kan snart sagt vem som helt misstänkliggöras för "individterrorism" har jag redan fått känna på. Andlig mystik, vilket är något som jag känner djupt för, gör mig uppenbarligen till en potentiell förövare av terrorism typ Breivik. Lägg till att jag sett flera filmer av Alex Jones och saken är klar. Jag tror att Torbjörn med sin artikel träffar mitt i prick.

Nu har Breivik skapat en plattform för ett angiverisamhälle utan begränsningar. Han gör det på uppdrag - direkt eller egentilldelat av typen "Go for The Zionist-Führer". Uppenbarligen bryr sig Breivik inte om längden på fängelsestraffet eftersom han säkerligen förväntar sig att släppas fri inom några år och sedan hyllas som en hjälte av de krafter som då tar över i hela västvärlden.

Irgun utförde även andra terrordåd. Som , då de körde en lastbil med sprängmedel in i den arabiska staden Jaffa och dödade 26 och skadade palestinska män, kvinnor och barn. De som anser sig ha benämningsmakten kallar naturligtvis inte dessa terrordåd för terrordåd.

Ej heller utplånandet av kristna byar i Galliléen eller Al-Nakba folkmordet. De som tror sig ha benämningsmakten kallar inte dessa ting för terror utan för "krig". Men likaväl som vi inte tar den norske terroristen på allvar när han hävdar att han inte begått brott eftersom han enligt honom själv befinner sig i krig, så måste vi inte ta Israel med kramare på allvar när de hävdar att Israel inte är en terrorstat. Som min pappa Erling Nilsson påpekar, de mördade även medlaren i Palestina-konflikten Folke Bernadotte.

Han kallar dem i sin text " Stern-ligan ", ett smeknamn på Irgun från en av dess ledare, Avraham Yair Stern.

Menachem Begin som senare fick Nobels fredspris blev ledare för den sionistiska terrororganisationen Irgun Zvai Leumi National Military Organization , och ledde han terrordådet mot King David Hotel där 91 människor dog, varav 17 judar, enligt en källa jag fann. Det vilar något oändligt sjukt över att de verkliga superproffsen på terrorism slipper granskningar i all västvärldens tongivande massmedia.

Att påminna om sanningen är tecken på sinnessjukdom och vanföreställningar. Visst var det så Sovjet och senare även CMO valde att beteckna obehagliga sanningssägare. Inspärrning på sinnessjukhus blev använd påföljd. Varför gräva fram sanning när du kan "Try to figure out what the Zionist-Führer wants you to do". Det ger riklig lön framöver! Att du inte har fått undervisning om saken illustrerar hur väl de senare terroristerna lyckats i sin informationsterrorism jag vägrar ge det falsk legitimitet genom att kalla det informationskrigföring.

Förminskandet av envar som så att säga säger att "Kejsaren är naken" är en del av denna informationsterrorism och är en fortsättning på våldsterrorismen, med samma syfte och mål: Att med maktmedel köra över andras fria vilja.

Genom norrmannens dåd har det faktiskt blivit möjligt att förklara dessa samband för många som förut inte kunde se vad som har hänt. Se även 6 [länk] samt Dag Nilsson 8 [länk]. I själva verket styrker du bara min position, men det kan du inte se. Vi måste komma bort från "fiendens fiende är din vän" tänkande, till "sanningen oavsett vem som avslöjas, om det så är jag själv".

Eftersom jag endast har öppenhet och fullständig transparens som agenda så kan jag lägga ut saker utan att först kolla vad du CMO t. För öppenhet och transparens kan bara gagna mig, medan det bara kan skada splittringsagendor. Tack före era inlägg. Det obehagliga är hur "terrorismen" presenteras och sprids in i alla vrår.

Nu efter Oslo-dådet kan det bli ytterligare nya tag för att öka kontrollen av oss enskilda i samhället. Helkroppsskanning är redan här och jag läste några tidningsrubriker om att terrorister kan gömma bomber inuti kroppen.

Innebär det rumpinspektion för de som har fel profil? När man sätter in över kr på sitt bankkonto så måste man redogöra från var man fick pengarna, en följd av de nya pengatvättreglerna Snart kan man inte handla på nätet utan att det ska loggas för det kanske var en del till en bomb man köpte.

Allt mer kryper det in en misstänksamhet i samhällsapparaten. Kan din granne vara en extremist? Han pratade ju om prisonplanet. Kanske man ska anmäla honom? Han är liksom för välartad. Det var något med hans intensiva blick. Minn artikel handlar om att skapa en riktning åt motsatt håll. Att vi måste börja lita på folk. Att vi ska ska ifrågasätta att samhället måste bli hårdare.

Varför kan vi inte bli mjukare och mjukare? Kanske det låter naivt, men den utveckling som sker nu är inte verklighetsorienterad. Den är uppdiktad och baserad på både facts and fiction. Breivik är inget ogräs. Han är en människa sprungen ur sin omgivning av andra människor. ALLA människor berättar om vad det är att vara människa - även Breivik. Den som tror sig god och utan all skuld och ansvar för det som Breivik gjort, är själv del i den ondska han så gärna vi rensa bort hos andra.

Men har du ingen skuld själv då lever du utan all beröring med andra människor - och jag avundas dig inte. Som grädde på moset sprängde man wtc tornen och byggnad 7 det har vårt universalgeni kommit fram till. Lennart, ta kontakt med ditt inre så kanske du också "vaknar". Är han sionist-trudis då enligt din klipp och klistra skala? Det riktades ju mot en regering vars ambassadör i Israel anser att ockupationen är olaglig och där det statsbärande partiets ungdomsförbund hade ett läger för solidaritet med Palestina och bojkott av den rasistiska apartheidstaten Israel.

Dessutom anser ju terroristen att "våra" främsta allierade är judarna och israel - en fullblodssionist, men det skriver ingen om längre.

Om det inte blir tydligt för en bredare allmänhet att detta dåd kommer ur sionistiska extremistkretsar så kommer fängslanden av systemkritiker att accepteras av nordisk allmänhet "för att inte något sådant här ska upprepas". Men sionister tänker långsiktigt, det är därför de har genomfört det projekt de drog igång för snart år sedan.

Långsiktigt är dock inte detsamma som vist Med hälsning från "Leif Kokopelli" [länk]    -- Kommentar till " Attentatet i Norge - varför denna förvåning? Jag hade faktiskt inte läst denna artikel när jag skrev att om det inte blir tydligt för en bredare allmänhet att detta dåd kommer ur sionistiska extremistkretsar så kommer fängslanden av systemkritiker att accepteras av nordisk allmänhet "för att inte något sådant här ska upprepas".

Jag föreslår att alla nya som börjar kommentera får spela i division B. Om man sedan är duktig om man kan mycket får man spela i div A. Börjar man hoppa på folk får man spela i C. Om man länkar till antizionistiska eller var det anisemtitiska youtube-klipp blir man portad i 14 dagar. Därefter får man spela i div C igen men då måste man ha en överkryssad stjärna som avatar.

Man får vara glad att svenska d: Jag har förstås inte kollat "Simulevs blogg" ännu. Fick i ett mail kommentaren att Simulevs blogg är required reading om man vill hitta Breiviks svenska fanklubb. Frågan är om man verkligen vill det. Denne Simulev blev tydligen utkastad från Carl Bildts blogg för att han förespråkade folkmord på palestinierna, något jag själv hade glömt bort men som nämndes kring i den svenska bloggosfären. Man får läsa det gamla materialet och följa länkarna för att hitta de svenska sionist-extremisterna.

Det blir så "bråkigt" då. Om man inte möter skiten i slamkryparlaget Och det är många, både kristna och muslimer. Som du skriver, " när man talar med folk som ickefungerar på ett sätt man knappt står ut med Kärlek, kärlek, kärlek och ännu mer kärlek. Inget annat svar på våldet finns. Aguirre 47 [länk]    -- Kommentar till " Efter Oslodådet - alla kan vara terrorister " Leif Erlingsson Min övertygelse är dock att det i grunden inte var EN mans dåd. Som en bekant till mig nyligen frågad den självklara frågan: Likaväl som Lasse Wilhelmson själv t.

Jonas Gardell gjorde f. Lyssnar som hastigast en gång till på Jonas Gardell se ovan och upptäcker då det jag naivt första gången missade: Han inte bara försiktigtvis undvek att peka ut den sionistiskt högerextremistiska kopplingen utan han placerade neurolingvistiskt jag måste studera detta själv!

Misstänker att han programmerar oss att se med sionismens ögon. Och alltså att inte överhuvudtaget kunna se den sionistiskt högerextremistiska kopplingen. Kollektiv skuldbeläggning är odemkratiskt och fascistiskt. Vi skall inte kräva av muslimer att de tar avstånd från "islamistiska dåd", om det inte finns någon direkt koppling. Ingen kan heller kräva att om en norsk galning sogm kallar sig "kristen", att då diverse kristna skall be om ursäkt.

Och kallar någon, eller samme man sig "sionist" eller en antydan om detta, så har detta nödvändigtvis inte direkt med "sionism" att gör om det inte finns någon direkt koppling. Och likaså kan t. Också ett krav som förekommmit från diverse håll    -- Kommentar till " När djävulen tog Norge " Jocke S Lennart Asp 33 [länk]. Det som är extra svårt att förstå är vänsterbloggar som skyddar dessa sionistiska extremistkretsar.

Som Jinges blogg som talar om "den nationalistiska terroristen". Det är som att det är viktigare att skydda sionismen än att kritisera högerextremism - eller, ja, man nämner högerextremismen men filtrerar bort den sionistiska kopplingen. Och som någon påpekade i min mail-inkorg, "Ifall media mörkar att han är zionist och att det skedde på årsdagen blir resultatet - trots att det inte var utfört som ett false flag - att människor blir lurade och missuppfattar VAD som ligger bakom dådet.

Det är superviktigt att alla förstår vilka ideal som låg bakom det här och som ligger bakom mängder av terrordåd sen de uppfann terrorn. Det verkar som om grupper i norska Framstegspartiet uppfattar att det sker en smygislamisering i Norge.

I själva verket sker det en smyg-sionismisering i hela västvärlden som man inte klarar av eller vågar att identifiera och därför projicerar på Islam. För var dag som går utan att media nämner att Breiviks manifest nämner Israel och sionism flera tiotals gånger, blir det tydligt att det finns en nämn-inte-sionismen-regel inom västerländsk media.

Ett hopp står till att det finns tillräckligt många mogna och sansade judiska medborgare i Israel, som kan stå emot sionismen och galningarna i Israels regering och få den, att trots dess monstruösa hänsynslöshet, känna ett för stort motstånd för i stor skala kunna att döda judiska medborgare. Det är det de säger och gör som vi får hålla oss till. Jag minns för en del år sedan när Göran Rosenberg blev anklagad av judiskas israelkramare för vad han "innerst inne" stod för.

En argumentation som han med bravur bemötte i DN tror jag det var. Lustigt nog har Expo deklarerat att Breivik är en högersionist. Jag avstår dock från att spekulera om vad de "innerst inne" tänkte när dess företrädare slog fast detta: I ursprunglig bemärkelse avsåg begreppet "idiot" den som inte är politiskt intresserad. Därför undrar jag om du med idiotförklaringen av mig avser att jag vägrar anpassa mig till den sionistiserade politiska situationen i västvärlden?

Eller är ditt inlägg enbart avsett att i sant ponerologisk anda förnedra envar som slår larm, envar som har behållit ett normalt rationellt tankesätt?

Jag väljer alltså att bemöta ditt inlägg på ett rationellt plan såsom vore det skrivet som ett rationellt debattinlägg, vilket jag väl egentligen inte tror att det var men alternativet till tystnat samtal är i stil med vad vi såg i Norge på årsdagen av Irguns terrorattack i Jerusalem, så jag envisas Rädslan för smyg-sionistiseringen av hela västvärlden har projicerats på Islam av rädsla för det sionistiska såväl öppna som dolda våldet. Just det dolda våldet -- utmobbningen av envar som slår larm -- är det i mitt tycke allvarligaste, då dess offer marginaliseras av alla, medan anhöriga till offren för fysiska terrorhandlingar som kanske inte ens förstår vem förövaren är får allt möjligt känslomässigt stöd.

Som du skriver, "För var dag som går utan att media nämner att Breiviks manifest nämner Israel och sionism flera tiotals gånger, blir det tydligt att det finns en nämn-inte-sionismen-regel inom västerländsk media.

Dag Nilsson 44 [länk]. Lasse, du har naturligtvis rätt. Lasse Wilhelmson 45 [länk]. Those retired police and intelligence officials working for the U.

Just 48 hours before the bombing in Oslo, police units were engaged in a terrorist bombing exercise at the Oslo Opera House, near what would later be "ground zero. Men om den stämmer så kanske norrmännen är på god väg att avslöja dessa sionistiska terrorist- och extremistnätverk! En person kan vilja ha vård, men samhället anser sig inte ha råd att bekosta denna. Samtidigt kan en annan person vilja lämnas ifred, men samhället kan få för sig att vilja tvångsvårda denna person.

Vanligtvis motiveras det med att personen är en fara mot sig själv eller andra, men alltför ofta i Sverige är det för att läkarna helt enkelt får för sig att någon är psykiskt sjuk. Allt som krävs för att vårda någon under LPT i Sverige i fyra veckor är två läkares underskrifter, vilket skiljer sig skarpt mot förhållandena i USA, där en domstol måste godkänna vården inom tre dygn efter att den påbörjats. Först efter dessa fyra veckor måste en svensk förvaltningsrätt godkänna den.

Vad det gäller Breivik och andra massmördare, så tror jag inte de vill ha vård. De inser säkerligen att de mår dåligt, och om de som i Breiviks fall lägger ned mycket tid på att läsa artiklar och dylikt, så inser de säkert just vad de lider av också. Men, har de narcissistiska drag som han, så vill de inte ha vård - detta skulle förstöra deras självbild. Samhället kan tro att det är en myrstack och ta för givet att en sådan som han skulle frivilligt acceptera den plats samhället vill ge honom, men det är inte något han skulle underordna sig.

Då svarar förstås samhället med att vilja tvångsvårda potentiella massmördare, men hur avgör man vilka dessa är? För detta tar man till tvetydig profilering, vilka som skulle kunna utföra något sådant. Det sägs ofta att deprimerade män är i riskzonen för att utföra våldsdåd.

Så ska man då ta in dessa i vård, vilket är ett frihetsberövande? Då blir det ett straff i sig själv att bli deprimerad, eftersom man kommer omfattas av vård med oönskat frihetsberövande.

Det som istället borde vara en moralisk skyldighet att sköta sin egen psykiska hälsa och avhålla sig sådana gärningar även om man känner för att göra dem, blir istället en fråga för samhället att övervaka oss, så det ser om vi skulle kunna göra något oönskat. Det personliga ansvaret och den fria viljan försvinner ut ur bilden.

För en sådan som Breivik, ser jag dödsstraff som självklart, vilket tyvärr inte är möjligt under norsk lag. Dessutom att man ser till att han inte kan uppnå det han vill genom sitt dåd - få den uppmärksamhet han vill. Samhället har förstås här ett ansvar att inte på något sätt möjliggöra för honom att uppnå sina tilltänkta mål. Det är visserligen svårt för mig att se hur han skulle kunna vänta sig någon sympati genom sin gärning, särskilt som han sköt sina egna landsmän, det är möjligt att han var i ett sinnesförvirrat tillstånd.

Det som skrämmer mig är dock om samhället skulle svara genom att kräva att få övervaka alla "högerextremister" och göra psykologiska profiler på dem. Då skulle även personer som aldrig skulle begå våldsdåd omfattas också, och det skulle bli ännu en spik i kistan på demokratin. Den kritik mot psykiatrin jag funnit mest intressant är Thomas Ssasz böcker, han har skrivit ett flertal om dessa ämnen.

Han har logiskt sett visat att även om det finns psykiska problem, så är psykiatrin en bluffvetenskap. Är det därför detta komplexs och Israels brott mot mänskligheten ej får beivras? The Rothschilds set up the Anti Defamation League ADL in the US, after a Jewish bisexual pedophile and suspected drug addict rapes and murders a year-old girl employee at a pencil factory. Its purpose is to denounce opponents of the global elite's plans for a fascist world dictatorship as "anti-Semitics", which is rather like a serial killer branding honest police officers as "murderers".

Det är som att de är tabu att kritisera. Hur har det gått till?! Oberoende källor har bekräftat att hon varnade för attacken 11 september Kort efter att hon bett om att vittna inför kongressen om underrättelsetjänsten innan Irakkriget arresterades Lindauer genom USAs Patriot Act.

Se vidare [länk] och [länk] om det militärindustriella komplexet och Rothschild Zionism med verktygen USA, Israel, terror o. Den dualistiska världsbilden bygger på en simpel uppdelning i gott och ont. Genom stereotypisering och tillskrivningen av negativa egenskaper utpekas en grupp som ensamt ansvarig och skyldig för sociala problem.

Denna grupp eller en individ demoniseras genom att få representera Det Onda. Tyngd får det konspiratoriska narrativet genom "apokalyticism", den eskatologiska föreställningen om en dramatisk händelseutveckling där det goda och onda kommer att konfronteras.

I denna framtida urladdning kommer världen att förändras för alltid, förborgade sanningar kommer att uppenbaras. Speciellt Dag verkar ha använt Berlet’s recept till punkt och pricka när han kokat ihop sin oaptitliga soppa om "sionisternas" ränker, och den förestående apokalypsen.

Erlingsson är ju tokig på ett lite originellare sätt, lite David Icke i svensk folkhemstappning, fast helt utan utstrålning. Det är uppenbart att den svart-vite antingen-eller-tänkaren CMO desperat utser människor att projicera sin oförmåga att förena ont OCH gott inom samma individ eller grupp.

Han har upprepade gånger kallat motståndare till sionismen för antisemiter. Detta bevisar att CMO inte kan omfatta det faktum att det finns många judar som är antisionistiter. Svart-vit-seendet gör detta omöjligt för honom. Vidare blandar CMO samman apokalyps med diktatur. Min idé om sionismen är att den har en världsomfattande diktatur i kikaren. Sionisterna ser judar som ett herrefolk av gud utsedda att styra över alla andra folk. Långt ifrån alla judar delar dessa religiösa galenskaper.

Men en del gör det. Och ännu fler s. CMO - jag är anar att vi inte menar samma sak med orden konspiration, konspirationsteori och konspirationsteoretiker. Det är därför meningslöst vidare diskutera ditt inlägg om du inte först definierar de tre begreppen. Genom att sedan föra en skendebatt om huruvida protokollet är äkta eller ej så tas uppmärksamheten bort från den faktiska utvecklingen.

Konspirationsteoretiker är ett begrepp människor med inflytande över massmedia blåste liv i på sextiotalet och framgent håller levande. Avsikten med det är att misskreditera alla kritiska och seende människor när de försöker larma allmänheten om vad som sker och om vilka som är de aktiva.

Om jag åtrådde diktatur skulle jag själv utnyttjat det skamgreppet. Det är hela vidden av din föga originella "insats", och visst det, och din "hairsplitting" om ordval i övrigt lurar kanske A-Gurra och några till men inte så många som du inbillar dig. Begrepp som redan är definierade behöver inte omdefinieras för att passa dig, jag kör med gängse definitioner, de duger bra.

De enstaka kritiska dokumentärer som ändå sänts har om de alls följts upp följts upp genom att bortförklara och förnedra. Den norska terroristen trodde ju på alla lögnerna - de vi inte avslöjat annat än i bloggar och webbsiter som offentligt förnedras.

Är inte Sionismen långt värre än Nazismen? Är inte Israels brott långt värre än Nazitysklands? Är inte Nazityskland ett jämfört med Israel nästan hyvens land, utan arbetslöshet, med välstånd etc?

Nu propagerar jag inte för Hitler, men demoniseringen av honom tycks ha fått sådana överdrivna proportioner att annat som vi accepterar tycks VÄRRE Jocke S 75 [länk]. Politisk korrekthet är motsatsen till att plocka russinen ur alla ideologier, religioner, tankesystem för att uttrycka sin egen sanning. Om en sionist eller nazist eller marxist eller scientolog eller mormon säger en sanning så är den lika sann som om din mamma säger den.

Sanning kan aldrig smittas. Det har vi alla varit. Endast en ytlig läsare, en som läser endast ytan, kan tro att vi säger olika saker Vi var båda tidiga till en solidaritetsdemonstration, då han i samtal med mig sådde ett litet frö av tvivel på det jag förut trodde angående faran med sionismen. Jag har tidigare nämnt detta i tråden " Glöm inte förintelsens offer ", [länk]. Bortom sionism tror jag synarkin gömmer sig. Men som jag ibland kommenterat, sionismen är det vi har att förhålla oss till eftersom synarkin av naturliga skäl är mer i det fördolda.

Mest beror det på att jag är näst intill helt ointresserad av ämnet. Och det är nog så att vi skrämmer bort en del försiktigt undrande människor - alltså även jag - som annars kanske kunde tillföra något tänkvärt för oss alla. Roddbåt och en renare vedpanna istället för törstig V8: Jag tycker själv det blev ett gott byte.

Och minst lika roligt. Och för att INGEN politiker kan bli vald till viktigt ämbete i USA om man är mot Israels intressen, vilket styrs genom massmedia och massbrevskrivningskampanjer i judiska organisationer, samt genom kampanjbidrag. Det finns dock i USA väldigt stark opinion för att bryta sig loss från centralmakten, för den uppriktigt sagt judiska kontrollen har fokuserat på centralmakten men har mycket mindre makt över delstatsregeringar och countys, och amerikanerna har börjat genomskåda denna makt.

Nu kommer jag att bli kallad antisemit igen. Ja, den är inte bara högerextrem, den är även vänsterextrem och vad den nu behöver vara, för att ge makt till Israel. Det är som Lasse säger, flertalet judiska församlingar i världen ser idag sionismen som en positiv utveckling av judendomen och den har ju definitivt sina rötter i judendomen.

Men jag menar att det är viktigt att aldrig glömma bort att det kulturellt indoktrinerade judiska fotfolket är minst lika vilseledda som alla vi andra. Därför kan vi snart se ett fall för hela det judiska kontrollsystemet, som är "judiska" för det styr genom att kontrollera judarna genom sionism och pengamakt -- symboliserat genom "Wall Street".

Båda Israel och Turkiet är NATO-medlemmar och har mycket bra militärt samarbete i praktiken med gemensamma militärövningar och Israel säljer vapen till Turkiet, t. Lite tragikomisk skillnad mellan den turkiska religiösa regeringens tuffa officiell propaganda mot Israel och Turkiets militära realpotik. När det turkiska folket upptäcker skillnaden kanske de är mogna att kasta sin unkna ataturkiska nationalism åt helsike och ersätta den med något bättre?

Aguirre, jag delar din förhoppning att judarna själva ska kasta "sionismen åt helsike till slut.. Håller den sionistiska värlssammansvärjningen på att bryta ihop eller står den inför sin slutliga seger? Och hur ska det bli med min tjänst som capo i saltgruvan som ni kommer att förpassas till?

Ni pratar om frihet men törs inte vara det. Jag har inget som helst behov av att snacka ihop mig med någon. Sionister spelar säkert en viktig roll i kampen om världsherravälde. Vilka som verkligen tar hem spelet kan jag dock inte räkna ut.

Jag kan tänka mig att även sionismen utnyttjas av slipade människor som i grund och botten bara erkänner en enda ism - Egoismen, verkliga psykopater har bara en lojalitet - Jag. Det hjärtlösa intellektets Jag. Jag har en känsla av att de är väldigt mentala men med god kontakt med lägre nivåer av det andliga.

Att det är med sådan magi de härskar. De tycks vara livrädda för oberoende människor med god kontakt med det högre kreativa, människor med kontakt med sin egen gudsaspekt. Därför krossandet av kreativitet i skolsystem o. Du frågade "vem vill vara jude?

Olika viktiga upplevelser grundar lojaliteter som med det judiska, som inte på något rationellt sätt kan brytas utan att den ursprungliga programmeringen dekonstrueras. Mina ansträngningar att bli förstådd bland vanligt folk på forum ger så pass spridda resultat att det ofta känns som att man måste styra i slutna grupper utan närvaro av dem som trasar sönder varje intelligent samtal.

Men så påminner jag mig om budskapet från min gudsaspekt -- och inte bara den senaste drömmen utan insikter jag föddes med. Den säger att det är alla vi tillsammans som ska skapa vår nya värld, inte en sluten ledarhieraki. Med hälsning från "Leif Kokopelli" [länk]    -- Kommentar till " Är världen upp och ner? Jag stöds ju i det jag skrev ang. Jag noterade redan att han klumpar ihop dessa ämnen, " De kan inte ta ifrån mig min sanning "  [länk]   och " Den oändliga fräckhetens matematik "  [länk].

Och vilken agenda vi förutsätts ha beror på vilken teori vi förfäktar. Det är själva grundförutsättningen. Som man känner sig själv, känner man andra? Det är inte tänkbart att vi verkligen oroar oss för våra barns framtid. Det är inte tänkbart att vi faktiskt blivit rädda när tidningarna vägrar berätta viktiga sanningar.

Nej, vi har givetvis alltid en dold agenda. Rasmus Fleischer egen agenda är f. Börjar man nysta i Fleischers nätverk kommer man bl. Som har startat en antiislamistisk fond. Bakom allt döljer sig en konstellation av finanselit, bördsadel och politiska ledare som internationellt kallas för synarkism. Aftonbladet har uppenbarligen tagit ställning för synarkismen, mot sanningen.

Each of these young people has shown outstanding leadership and devotion to Israel and Zionism through their exceptional volunteer efforts on behalf of Israel and the Zionist cause in their respective countries. Även Wikipedia stöder denna uppgift, så de som normalt städar i Wikipedia har inte haft några större invändningar mot att visa hur stolta sionisterna är över Ted Ekeroth [länk] Re: Ekerotharna och SD prisas av sionisterna.. Israels ambassadör hade tydligen delat ut priset Ted Ekeroth var en av Breviks större inspiratörer tydligen Jäkla fint sällskap dessa Israelvänner har Äcklig stat vi bor i som låter drägget ha beskickningar här Bojkotta Israel totalt på alla fronter.

Verkligen mäktiga vänner sionisterna har, en 26årig kassör i en lokal SD avdelning Sionisternas informationsinhämtning verkar inte riktigt leva upp till de förväntningar som antisemit Styrelsen för Psykologiskt Försvar och senare Beredskapsnämnden för psykologiskt försvar har genom sina agenter i alla redaktioner filtrerat bort alla oönskade ämnen och personer, "i försvaret av yttrandefriheten", som det heter här i Orwellistan. Även då nyheten att sossarna länge velat avskaffa just yttrandefriheten.

Rädsla för att bli bortfiltrerad ur det publika samtalet har samtidigt filtrerat bort den intelligens som en gång fanns. Endast dumhet - det enda sättet att överleva i Orwellistan - finns kvar. Hörde att vi även genom officerare i Libyen lär ut denna demokrati där. Demokrati är tydligen ett sätt att hålla människor på alla nivåer strängt sysselsatta med frågor, men se till att inget egentligen händer eller påverkar uppåt.

Följer man den tysta piskan så kan man få använda sin yttrandefrihet fritt på sin egen nivå. Bara man inte försöker påverka något på riktigt. Postad i " Attentatet i Norge - varför denna förvåning? Metoden är att skuldsätta stater och kommuner till den punkt där de inte kan betala längre utan måste slakta sina verksamheter.

Det är omöjligt att upprätthålla efterfrågan på producerade varor om inte lönerna sätt så att folk har råd att köpa det som konsumeras. Lönen räcker ännu sämre. Och de som berikar sig konsumerar inte upp allt de tjänar. Milton Friedmans människohat går inte att ta fel på. Efter en test i Chile var det dags för oss alla. Ett falskt nobelpris gav legitimitet. Det skulle inte förvåna mig om man försöker pricka in OS i London för att förklara ett omfattande maktövertagande i Världen. City of London är pengarnas vatikanstat.

Det ligger ett oerhört spännande år framför oss. Har de räknat fel på oss människor eller stängs fållorna i vilka vi lydigt gått in. Zions Konung David - Messias - framträder. Minns sionisterna terror 22 juli för 65 år sedan vig Kung Davids Hotel. Det är inte för att de är dumma. De vågar inte fatta vad som sker rakt framför ögonen på dem    -- Kommentar till " Måtte USA göra det rätta!

Men det var då det, flera år sedan, och väldigt mycket mer synligt än här på denna Internets avsides hörna: Strax efteråt var han död. Tidigare postat här [länk] i svar till CMO. Det är inte judar som hotar alla människor. De flesta sionister är inte judar. Det flesta judar är inte sionister.

Jag vet inte om Murdoch är sionist. Om han är det så är han livsfarlig - även för judar. Sedan kan en del vanligt folk i okunnig välvilja haka på, så man kan aldrig så noga veta om man har att göra med ett proffs eller med en välvillig men lurad medborgare.

Det finns en agenda som går ut på att förknippa sionister med alla judar, att göra sionism och judendom till ett och samma. Med denna smarthet kan sedan all sionism försvaras bakom det sjukt konstruerade och odlade ordet antisemitism. Sionismen blir därmed ett oantastlig politisk plan för erövrande av enormt omfattande kontroll över Världen. Alla som blundar för det uppenbara är medbrottslingar.

Det håller inte att skylla på egen dumhet och naivitet hur länge som helst. Efter en viss punkt är man medskyldig. Var finns listan över "sionisterna" så vi kan kolla om det stämmer? Vad är din definition av "sionist"? De flesta judar anser med stor säkerhet att det nuvarande Israel har rätt att existera och försvara sig militärt mot angrepp, i mångas ögon gör det dem till sionister På en vecka har de fått ihop 14 kronor.

Men inget ont om sionister, för då är man antisemit. År firade man i Israel årsminnet av denna terroristattack. Israels nuvarande premiärminister Benjamin Netanyahu och ledare av Likud deltog i firandet, vilket inte sågs med blida ögon i Storbritannien. Norge fick uppleva årsdagen.

Vilka mer än Breivik låg bakom det firandet? Som jag kommenterade det, synd att de inte kan se att vi inte anser dem onda, endast lurade.

För övrigt har jag skapat en sida med egna Sourze kommentarer sedan efter Oslo på [länk] där mina ståndpunkter enkelt kan återfinnas. Jag återfann själv det nyss citerade genom den sidan. Även en sida som försöker selektera på sionistisk extremism [länk] kan vara användbar Så antingen vet du inte eller också vill du inte tala om det. Sen om du ska lasta sionisterna för att sverigedemokraterna vill bli Israel-kramare borde du kanske också kasta ett getöga på vem dina nya ”antsionist” bästisar frotterar sig med.

Att en grupp stöder en demonstration innebär inte att demonstrationen stöder denna grupp. Och Jonathan Leman tillhör de sionistiska nätverken. Och honom kan man knappast beskylla " nya ”antsionist” bästisar " för att frottera sig med Det finns Palestina vänner som fattar att NI skadar deras sak, är det så svårt att förstå????

Sionisterna måtte jubla åt Er dårskap, nyttigare idioter finns inte. Citat "De flesta sionister är inte judar. Hur kommer det sig att din "spekulativa kritik" av dvs påhittade anklagelser mot "sionisterna" är i det närmaste identisk med nazisternas och övriga antisemiters "spekulativa kritik" av judar?

En antisemitism som bara riktar sig mot en liten minoritet av högerextrema judar alltså? Hur fan tänker du då? Och som grädde på moset Att folk i Palestinarörelsen ibland hamnar i samma sällskap som Radio Islamfolk, skulle det då göra sionisthögerns sak bättre?

Hur tänker du då Två fel är ett rätt SD är för övrigt att betrakta som ungefär lika extrema som "folkhems-sossar" jämfört med Wilhelmsons och Erlingssons kompisar. Och att detta sker i hela Europa Jag antar bestämt att det flesta judar i världen inte skulle gilla att grundaren av anti-muslimska fonden och SD: Men du tycks tydligen gilla att han fick priset?

Varför tror du han fick det CMO? Se min tidigare kommentar [länk] eller [länk]. Som jag i mina nyss länkade kommentarer kommenterar hennes uppgifter, Problemet i Sverige är den nästintill totala avsaknaden av mottagare för intelligent kommunikation. Den som likt Lars Nilsson slentrianmässigt avfärdar andra människors uppgifter skapar åt sig en mycket begränsad verklighetsmängd. Han spärrar in sig själv i en egenkonstruerad tvångströja.

Själv utvidgar jag naturligtvis min egen mängd, att beröra många fler mängder. Ekeroth fick priset för att han ägnat sig åt "Israelvänlig" verksamhet, inte muslimfientlig.

WZO tog tydligt avstånd från hans SD verksamhet. Att vissa höger- och nationalist partier vill alliera sig med Israel betyder inte att de "förenar" sig med Israel ett förenande är ömsesidigt. Naturligtvis finns det osmakliga och extrema grupper inom Israel det finns det i alla länder och politiska riktningar.

De mer exrema högerpartierna som ND etc, är fortfarande antisemitiska och vill alliera sig med islamister och "antisionistiska" konspirationsteoretiker som dig, Nilsson, Erlingsson och Wilhelmson så din guilt by association argumentation slår tillbaka mot dig själv vare sig du hör klirret eller inte. Hur många gånger jag än framhåller att jag inte på något sätt är judefientlig som kallar du mig ändå detta därför att jag framhåller min avsky för sionistisk politik. Jag var den ende som försvarade dig när open mind nedsättande kallade dig jude.

Men med en utvecklad selektivitet när det kommer till ditt minne, så glömmer du vad som inte passar dig och låtsas att det inte har inträffat. Du borde be mig om ursäkt för att du gång på gång skyller mig för hets mot folkgrupp. Jag kan alldeles för mycket psykologi för att göra något så urbota dumt som att skuldbelägga någon folkgrupp.

Politiska system kritiserar jag. Särskilda politiska grupperingar likaså. Men aldrig ett folk. Det är din ohederlighet jag avskyr CMO. Jag vet inte varför någon skulle behöva försvara mig för att jag blev kallad ”jude”.

Din liksom Wilhelmsons och Erlingsons etc retorik är hetsens och demoniseringens retorik, det borde du be om ursäkt för, men det har du inte vett till. Nyss kom besked om ytterliga beviljade bosättningar på ockuperad mark i strid mot folkrätten - är det inte sionister som driver bosättarpolitiken? I detta sista kan jag ha fel. Men jag anser inte att man måst vänta på folkmord innan man angriper en politik som man anser kommer att leda till folkmord.

Jag tror till sist att sionister har i sin politik satt i system att krypa bakom ordet antisemit för att undgå granskning. Man döljer brottsliga avsikter bakom skuldbeläggande av förintelsens bödlars barn. Sionismen är kriminell politik. Den som hjälper till att skydda sionismen på sätt som CMO gör det är medbrottsling. Jag tror det är ditt snack om sionistisk proxy, som är ännu en krystad ursäkt, för att inte ta avstånd från illegala bosättningar,murbyggande,ockupation och förtryck mot muslimer från Israels sida?..

Du gillar helt enkelt vad Israel gör med palestinierna och sina arabiska grannar Du vet mycket väl att endast en liten del av vad "antisionist" gänget Nilsson, Erlingsson och Wilhelmson kritiserar "sionisterna" för är faktiskk israelisk politik. Andreas Malm, Guillou, liksom de flesta framträdande inom palestinavänstern är INTE antisemiter även om jag inte håller med dem.

De vill inte ta ovannämnda trio med tång. Även ISM har öppet tagit avstånd från dina kompisar. De enda som trivs ihop med em förutom du själv är förintelseförnekare, islamister och extremhögern. Följdaktligen blir Anreas Malm kalklad "sionistisk gatekeeper" av Erlingsson, snacka om "beyond bizarre". Du påstår dig se nyanser bland de som motsätter sig sionistisk och Israelisk politik Hur är det med vissa gruppers inställning till araber - finns arabhatare?

Hur är det med sionister - är de arabhatare? Hetsar sionister mot folkgrupp? Deltar de som stöder sionister i hets mot folkgrupp? Dessa frågor ser jag gärna debatterade av er som följer tråden. Som grundar sig på sionismen.

Han har dessutom, tidigare, varit engagerad i "kampen mot entisemitismen". Är han att betraktas som antisemtit idag? Han säger ungefär detsamma som de här på Sourze som också kritiserar sionismens politiska konsekvenser. Jag vet just inget om dem, så du kan ha rätt.

Eftersom du anklagar bör du lägga fram bevisen. Att de gav pris till Ekeroth verkar lite tunt I praktiken är antisemiter de som är hatade av judar och andra israelvänner.

För israelvänner, speciellt om de inte är judar, kallar gärna judar för antisemiter när de hatar dem. Just Wilhelmson blev så hatad av andra judar. Och han påpekar själv detta samband, att " Antisemit, har en klok människa sagt, är oftast inte en person som hatar judar, utan en person som hatas av judar. Så korrigerar man bara sin ordbok enligt dagens språkbruk bland de som kastar ordet "antisemit" mot andra, så är allt i sin ordning.

Inspelningarna är från turnéer under år Framsidan ritades av Channa Bankier. Träd, Gräs och Stenar skivreklam baksida Årtal: Nationalteatern — Sagan om Ormen Årtal: Barnpjäs som handlade om Mafsan och några andra inneboende i ett stort slott.

Mafsan segrar och får i slutet av pjäsen tillsammans med barnpubliken äta utav kexbuskarna som växer framför slottet. Kexen sponsrades av Göteborgs kexfabrik.

Magen utgjordes av en stor väderballong fylld med cigarettrök. Dageby fick 15 min innan varje föreställning, själv stå och blåsa in rök i ballongen. Det gick åt många cigaretter! Förlaget Demos Köpenhamn Årtal: Dea Trier Mörch Teknik: Demos var ett socialistiskt förlag och bokhandel i Köpenhamn under och talet.

Startades av den danska Vietnamkommitén och gav även ut skivor. Skivutgivningen startade med en EP med Röde Mor.

Denna affisch, föreställande en vietnamesisk soldat, gjorde Dea som baksida på ett informationsutskick för förlaget. Dea Trier Mörch var med och bildade konstnärskollektivet Röde Mor och gjorde också många av deras klassiska LP omslag. Peps Blues Band Årtal: Club 7 — Oslo Årtal: Club 7 var Oslos mest kända klubb för ett radikalt kulturutbud mellan till Club 7 blev samlingsplatsen för radikal jazz, poesi, film, teater, rock och visor.

Många svenska artister spelade på Club 7 bl. Mat och Musik på Moderna museet Årtal: Hagahuset — Träd, Gräs och Stenar Årtal: Träd, Gräs och Stenar spelar på Hagahuset i Göteborg den feb Hagahuset var ett allaktivitetshus som låg i fd. Dicksonska biblioteket Södra Allegatan 4. Man ville se fler människor boende på landet, odlande sin egen mat och skapande sin egen kultur. Torbjörn Abelli, basist i TGS, skrev om affischen på bandets hemsida: Affischen innehöll en avsiktlig känga åt TGS: Kom sammen — Träd, Gräs och Stenar Årtal: Konstnär okänd liksom färgaffischen från samma konsert.

Musik teater happening på Moderna Museet Årtal: Affischen troligen gjord av Dany Dondrak som ingick i pantomim-gruppen Zebra. Vem var Severin Usher… nån som vet? Festen gick av stapeln i Katedralskolans aula i Uppsala 6 maj Troligen arrangerad av KFML r. Den andra Folkfesten i Slottsparken i Malmö juni Kollektivet Moder Jord serverade linssoppa med fullkornsbröd och sesampasta för 1,25 kr. Narrenteatern okt Årtal: En musikkväll på Narrenteatern på Djurgården i Stockholm 14 okt Moderna Muséets filial okt Årtal: Troligen är det trummisen Åke Eriksson som gjort denna flyer?

Var du på någon av konserterna? Barbro Flygare , Eva Lindström Teknik: Barbro Flygare, Eva Lindström Donation: Fest på Konstfackskolan i Stockholm 11 nov Eva Lindström och Barbro Flygare gjorde affischen när de gick på Konstfack.

Kurt var en hund som Eva och Barbro träffade när de liftade runt i Frankrike på en resa och han följde efter dem vart de än gick. Kurt blev föremål för både diktning, avritning och fotografering. Typerna och Draken Årtal: Affischen är från föreställningen den 21 nov på Kårhuset i Stockholm. Östan Sol Västan Måne Årtal: Moderna Muséets filial nov Årtal: Arrangerade gjorde Organisationen för ny musik.

Affischmakare ännu okänd, men ev. Vem gjorde denna flyer? Var du på denna konsert? Vilka ingick i Organisationen för ny musik? Luciafest på Konstfack Årtal: Anders Lindholm , Jonas Netterberg Teknik: Lucia fest på Konstfack Stockholm 9 dec Bild och Form facket arrangerar.

Östan Sol Västan Måne dec Årtal: Pistolteatern — Måndagsmusik Årtal: Måndagsmusik på Pistolteatern i Stockholm 11 dec På måndagskvällar stod teatern öppen för musikframträdanden. Detta blev deras enda spelning. Multijulebal i KB hallen Årtal: Lojsa af Geijerstam Teknik: Målningen är också omslag till deras 2: Lojsa af Geijerstam berättar: Målningen är gjord i gouache, c: Trycket är uruselt i förhållande till originalets färger. Originalen för både fram och baksida finns kvar i min ateljé.

Jag gick på Beckmans under denna tid och fick måla på nätterna. Sjön tillkom för att jag kunde inte låta bli att göra en sjö. Fick sen veta att en sjö fanns vid Kebnekaise. Mats Glenngård ville att jag skulle hålla mig till ganska naturnära färger så jag gjorde mitt bästa utan att någonsin ha varit i Lappland. Den lilla kinesen tillkom på förslag av basisten Thomas Netzler. Kinesen bor i stenen är det tänkt. Samla Mammas Manna skivreklam Årtal: Målningen gjord av Tage Åsén www.

Bernt Staf skivreklam Årtal: Jan Hammarlund skivreklam Årtal: Omslaget är gjort av Jan Hammarlund och fotot taget av Gunnar Naeslund. Dom smutsiga hundarna Årtal: Turnéaffisch för Göteborgsbandet Dom smutsiga hundarna som bl.

Musikens makt… direkt ur det levande musiklivet Årtal: Publiken fick ta del av olika musik- och kulturarbetares kamp mot kommersialism och utfrysning från etablerade lokaler och media.

Olika musik- och kulturarbetare var på plats för att träffa publiken, svara på frågor och berätta om sina förhållanden. Olika musik och teatergrupper spelade under en och en halv vecka och pga det stora intresset förlängdes utställningen ytterligare en vecka. Lojsa ritade teckningen för Turid och Arbete och Fritid medans Johannes Schneider tecknade figurerna i vänstra och högra hörnet.

Var du på någon av dessa dagar? Kommer du ihåg Mattias som sålde Puss? Jag minns Mattias mycket väl. Han var en i alla avseenden kär vän. Hans ständigt vänliga och förbindliga nuna dolde en sorg jag aldrig kom underfund med. Jag saknar honom än. Gladsaxe Beat Forum Årtal: Musik på Narrenteatern mars Årtal: På Narrenteatern vid Gröna Lund på Djurgården i Stockholm arrangerades under talets första hälft, musikkvällar. Detta var Blomkrafts tredje stora produktion, efter långköraren Storstadens Leende på Pistolteatern och Slaktarns Lärling.

I förhandsreklamen skröt man om att ha världens två längsta gitarrister och att man bjöd på rock med kroppstryck. Priset för denna rockshow var Thomas Lundqvist var gitarrist i Blomkraft. Narrenteatern mars Årtal: På Narrenteatern på Djurgården i Stockholm arrangerades under talets första hälft musikkvällar. Beatles uppträde i en TV inspelning av Drop In, Blomkraft bestod vid detta tillfälle bl. Lollo´s var ett band med tals rockabilly profil som tidigare spelat inne på Gröna Lund.

Någon av arrangörerna hade sett deras explosiva show och engagerade dom för den ena musikkvällen. Östan Sol Västan Måne mars Årtal: Offsettryck Reproduktion från KB.

Kvartersfest, en solig försommarsöndag, 3 juni på Backa Västergård i Göteborg. Folkfest Malmö Årtal: För första gången såldes Folkfestmärket som visade att man stödde festen ekonomiskt.

Denna affisch bygger på en barnteckning som Lasse Hejll fått då han arbetade på en fritidgård i Höja i Malmö. Teckningen renritades, färgsattes och ändrades så att den kunde utgöra underlag för screentryck. På lördagen bjöds på musik i Konserthuset med bl. Power House arrangerade i samarbete med Kulturnämnden. Arbete och Fritid och Panta Rei Årtal: Tanken med affischens formgivning var att man skulle kunna sätta flera affischer i rad och skapa ett ännu starkare uttryck.

Release var en hjälporganisation för läkemedelsmissbrukare. Musikfest i Örebro Årtal: Musik för kropp och själ Årtal: De icke-kommersiella skivbolagen Silence och MNW anordnade två kvällar med egna artister. Risken Finns och Hoola Bandoola blev inte oväntat väl emottagna. I en jämn ström så länge dom spelade. Många försökte inte ens att förstå dessa musikaliska begåvningar från Uppsala…. En progressiv publik måste vara öppen och intresserad. Den måste också vara tolerant för den musik den inte förstår.

Det räcker inte med att musikerna anstränger sig, publiken måste också bjuda till! Publiken är ju ett absolut villkor för en rik progressiv musikkultur. Spökfest på Konstfack Årtal: Teckningslärarinstitutet, TI arrangerade festen. Festen drog massor av folk. En stödkonsert för att få ihop pengar till det nya allaktivitetshuset Bryggeriet. På denna gala återuppstår Träd, Gräs och Stenar efter 1,5 års tystnad. Här kompade man också Anders Linder i ett par låtar.

Blomkraft gjorde aldrig någon skiva men var ett av de mest nyskapande grupperna i Stockholm under denna tid. Blomkraft jobbade mycket med teater för barn och vuxna. På denna fest serverades Fritt Örtte, vilket får symbolisera mycket av denna tidsanda. Återigen en skitkul musikfestival! Jag var 15 år och älskade dessa fester för Bryggeriet. Sitta i mjuka sköna fåtöljer i Folkets hus och lyssna på så många bra band. Har till och med för mig att man fick röka inne i lokalen.

Några medhavda mellanöl slank nog också ner. För en gångs skull hade vi varit ordentliga och köpt förköpsbiljetter och antagligen fanns det inga affischer att tigga till sig, för någon sån har jag inte. Anders Linders uppträdande kommer jag ihåg. Han körde mest gamla rocklåtar och några tjejer rusade traditionsenligt upp på scenen och kramade och slet i idolen mitt under uppträdandet, precis som det ska vara på en gammal hederlig rockkonsert.

Jag tror till och med att Anders var klädd som Elvis typ. Vad Robert Broberg gjorde där fattade jag inte, jag var ute och minglade medan han spelade. Mina personliga favoriter på den tiden var Ölsta promenadorkester, Blomkraft och Kebbarna. Arbete och Fritid hade jag blandade känslor för, ibland tyckte jag att de var riktigt bra men ibland blev det för mycket för mig.

Här på Folkets hus experimenterade de med musiken bland annat genom att spela trumpet eller annat blåsinstrument i en vattenhink, där gick vår gräns. Det lät fördjävligt och vi fick en riktig skrattattack under konserten. Kan även bero på att vi rökte? Varje gång jag har varit på föreläsningar i Folkets hus tänker jag på Midvinterbloten. Tänk att de släppte in oss hippies i den sortens lokal?

Så var det ju då. Med nötter och torkad frukt. Jag hade en kompis som alltid drack lindblomste med honung på dessa fester. Lars Jacob Jakobsson o Anders Melander. Kabarèn framfördes på nattklubben Klubb Karl och det gjordes även en förortsturné i Göteborg. Kabarén gjorde även ett gästspel i Stockholm i mars , på Lindgården vid Gröna Lund. Anders Melander berättar att han fick idén till affischen efter att han hittat ett urklipp från en engelsk tidning där en fisk och en gris satt och åt ur sin egen soppa.

Han ville att affischen skulle vara lagom respektlös och fisken och grisen fick symbolisera den aningslösa societeten och människor med makt. I bakgrunden ses Älvsborgsbron med Vinga fyr i mitten. Till vänster ser man statyn Fiskarhustrun och till höger skymtar Hisingens lyftkranar. Samla Mammas Mannas skivreklam Årtal: Tage Åsén berättar att bilden på omslaget kom till efter en idéskiss av Anders Lidén och i nedre hörnet finns även ett av Tage ommålat träsnitt av Pelle Engman.

Bilden kan ses som ett uttryck för den kollektiva anda som rådde. Arbete och Fritid Årtal: På den vita delen av affischen som är bordsduken, skulle man skriva tid och plats för konserten. Samla Mammas Mannas turnéaffisch gjord Spelar på Power House i Örebro. Målningen på affischen är gjord av Tage Åsén efter en idé av Anders Lidén och i nedre hörnet finns även ett av Tage ommålat träsnitt av Pelle Engman.

Kolla in Power House hemsida www. Musikforum i Örebro — mars Årtal: Initiativtagare var bland andra Sten Cabander och Tomas Markusson. Musikforum ska inte konkurrera med Power House utan istället komplettera musikutbudet med bland annat folkmusik, visor och den nya svenska popen. Man räknar med att köra fredagkvällar. Från Power House hemsida, www. Kalas på Konstfack Årtal: Vårsådd på Jarlateatern Årtal: Channa Bankier berättar att hon aldrig tog betalt för sina affischer utan hennes affischkonst var en del av arrangemanget och engagemanget.

Påskhelgen på Jarlateatern var häftig och som vanligt var alla där, det vill säga alla kompisar från 4: När band man var mindre intresserade av lirade gick man runt och var social, vi var ute en del också och satt vid planteringarna vid Jarlaplan.

Vi var tonåringar jag 15 år och vi både drack öl och rökte brass och hade självklart superkul! Det var kul att vara ung i Sthlm på talet! En hemsk upplevelse fick vi vara med om en av kvällarna, vi satt uppe på läktaren, allra längst bak. I sista stund lyckas några få tag i honom och drar upp honom igen och släpar ner honom för trappan för säkerhets skull. Han hade nog fått en snedtändning, stackarn.

Som vanligt tyckte vi att inträdet var för dyrt och lyckades pruta på priset till hälften. När jag skulle gå hem på söndagen tjatade jag till mig en affisch också. Den har hängt inramad på min vägg sen dess, tillsammans med Vårsådd på Liljevalchs och Sista festen för Bryggeriet på Kulturhuset. Jag älskar de affischerna! Många år senare arbetade jag på en ungdomsgård, en kollega berättade att han hade arbetat i kassan på flera musikfester och att det alltid kom småtjejer och tjatade om priset.

Det var vi, upplyste jag honom om, och vi skrattade åt sammanträffandet. Veckopengen skulle räcka till mycket på den tiden. Vårsådd på Liljevalchs Årtal: Denna fest arrangerades veckan efter stödfesten på Jarlateatern. Hela våren samlades det in medel till det nyöppnade musik- och allaktivitetshuset Bryggeriet som låg på Söder Mälarstrand.

Denna konsert var en av dessa. Vi var där båda kvällarna men jag har bara kommenterat i dagboken att. Att Eric Bibb lirade i stan redan då visste jag inte, förens jag såg affischen igen.

Jag vet att jag hade affischen på väggen hemma i tonårsrummet. Jag fyllde 16 år på lördagen och firade med föräldrarna på pizzeria på dan. Men på kvällen var det givet att gå på musikfest med kompisarna. Tre favoritband på samma kväll, givetvis var vi där! Först möttes vi på 4: Jag tror vi var personer och det var lätt kaotiskt på tricken. Har inte skrivit något i min dagbok om banden men det jag kommer ihåg från själva musikfesten var att det var mycket spring i trappor. Som vanligt tjatade jag in mig billigare och fick med mig en affisch hem.

Den hängde på väggen i tonårsrummet. Samla Mammas Manna o Jordnära Årtal: Spelmansstämma i Täby Årtal: Vi var där på söndagen. I min dagbok har jag skrivit. Inget om eventuella band vi såg. Det var typiskt för den tiden när vi tonåriga stadsbarn skulle ut i förorter att vi alltid lyckades gå bort oss.

Hemresan blev betydligt lättare då det gick en direktbuss in till stan igen. Varför vi inte var på Spelmansstämman på lördagen beror på att Wedge lirade på 4: Jag bodde i kollektivet i Enebyberg, som tror jag till stor del ordnade spelmansstämman.

Men av nån anledning åkte jag aldrig med dit. Margareta Söderberg, sångerska, var en stor del av att spelmansstämman blev till har jag en känsla av. Norrtelje folkfest grön Årtal: Norrtälje folk och musikfest på flygfältet, juni Band vi med säkerhet vet uppträdde var Solen Skiner som spelade kl. Norrtelje folkfest röd Årtal: Folkfest i Slottsparken i Malmö juni Folkfesten genomfördes trots indraget kommunalt bidrag från kommunstyrelsen.

Publikbilden fotograferade Lasse Hejll på Folkfesten året innan. Gärdesfest — Musikfront Årtal: Musikfest på Gärdet i Stockholm aug i Musikfronts regi. Musikfront-Stockholm hade startats året innan av Ludde Lindström. Affischens konstnär har smugit in små meddelanden inne i bokstäverna, bland annat FNL gruppernas PG-nummer längst upp på första s: Nedan är hans minnen från festen: Kul att se affischen!

Det var jag som ritade. Jag minns inte så mycket utom att det var jävligt kul. Jag råkade vakta det rep som av ngn anledning var uppspänt framför scenen just då. Det blev bråk och jag fick min första och enda snyting, rätt i nyllet. När jag hade däckat samlades de runt mig och låtsades! Nuförtiden är det värre på den fronten. De bästa banden var nog Berits Halsband och Östan sol, västan måne.

Wedge var också häftiga det var väl amerikanen Linus som sjöng? Trettioåriga kriget var oxå bra! Med reservation för eventuella ändringar. De hängdas revolution -Göteborg Årtal: Linoleumtryck därefter offsettryck Format: En musikteater med bandet Nynningen. Spelades senare även i Göteborg den aug på Stenhammarsalen varifrån denna affisch kommer.

Musikteatern utgick ifrån B. Travens femte roman i sviten Caobacykeln och handlade om förtrycket mot indianerna i Mexico under talet. Detta är första och enda gången jag gjort ett linoleumtryck för en affisch. Bandet Nynningen skulle göra en musikteaterföreställning i Leksand efter en bok av B. Jag läste boken, fick en grundidé och lånade en grafisk ateljé.

Tryckfärgerna var väldigt dyra och det gick åt oerhört mycket svart färg. Budgeten för affischen var minimal så jag bestämde mig för att dryga ut färgen. Jag provade att tillsätta socker och ägg, och det blev en slags svart äggtoddy som fungerade alldeles utmärkt att trycka med.

Till föreställningarna i Göteborg fotade vi av affischen och tryckte den på offset med vissa text- och färgjusteringar.

Musikfest i Stadsparken Årtal: Musikforum i Örebro bjuder på musik i Stadsparken med fortsättning på Huset. Antagligen är denna affisch resultatet av en arbetskväll när vi satt några stycken tillsammans och textade affischer till Musikforum i Örebro. Det är roligt att den alls finns kvar. När evenemangen var över så brukade sådant här material kastas bort, berättar Peter Ekström.

Sista festen för Bryggeriet Årtal: Kulturhuset skulle invigas den 15 okt, så detta var det första arrangemanget innan invigningen Detta var återigen en stödkonsert för att få ihop pengar till upprustningen av det nya allaktivitetshuset Bryggeriet på Södermälarstrand.

Detta blev dock den näst sista stödfesten för Bryggeriet då man ordnade ytterligare en i nov. Gräddan av musikrörelsens Stockholmsartister spelade gratis till stöd för Bryggeriet. Under Vintern och våren —74 samlade föreningen Ny Kultur in pengar till ett nytt allaktivitetshus som planerades i tomma lokaler i Münchenbryggeriet i Stockholm. Man ordnade flera stödkonserter och lyckades få ihop till ett rivningskontrakt av Pripps som då ägde Münchenbryggeriet.

Under första halvåret rustade aktivisterna i Ny Kultur upp den kvadratmeter stora lokalen helt ideellt. Lagom till invigningen av Byggeriet i december informerade kommunen som i november köpt huset av Pripps att den del av huset där Bryggeriet låg skulle rivas och ge plats för bostäder.

Efter valet då det blev borgerligt styre i Stockholm lovade man att Münchenbryggeriet skulle få vara kvar men då hade Ny Kultur redan fått hyra Mariahissen på Bellmansgatan. Vilka var Ester Pistol? Kulturhuset var färdigt men invigningen av Kulturhuset skedde lite senare. Musikfesten ägde rum i en stor hörsal på andra våningen. Som vanligt var alla där, det vill säga alla kompisar från ungdomsgården 4: Och som vanligt var det superkul och helt suveräna konserter.

Alla buade och skrattade åt den fula skulpturen. Den har hånats av oss sedan dess! Efter dessa musikfester var det så dags för Bryggeriet! På denna fest spelade även Hela Huset Skakar sitt andra gig som fick ett snabbinryck då en av artisterna på lördag dag lämnat sent återbud. Hela huset Skakar i sin vagga var väl inget man minns direkt kanske, men jag minns det för jag var Stockholms-versionens första basist och var super-nervis.

Cuncumén uppträder i Uppsala Universitets aula 30 okt Cuncumén var en musik- och folkloredansgrupp från Chile. Sångaren Victor Jara var i slutet av talet medlem i denna grupp. Bullerbyn Musikpub Nov fram o baksida Årtal: Bullerbyn var en musikpub på Kungsgatan 67 i Stockholm.

Bullerbyn öppnade 22 sept och höll på till slutet av talet. Ägaren Hans-Olof Wahlström var alltid med på noterna när det hände något nytt. Också flera av den alternativa musikrörelsens artister uppträdde på Bullerbyn genom åren.

Månadsprogrammet ritades o designades av Ann Wängsjö. Hon gjorde även logon. Bullerbyn Musikpub Nov mittuppslag Årtal: Kontaktnätet var ett samordningsorgan för alla icke-kommersiella musikställen i Sverige. Arrangerade gjorde allaktivitetshuset Sprängkullen.

EMMA bildades av musiker i Stockholm, bl. Ett av kraven var minimigager. Ny kultur slår till Årtal: Stödfest för Bryggeriet, på Jarlateatern i Stockholm nov Ny Kultur arrangerade festen och överskottet gick till upprustningen av Bryggeriet. Kan jag få receptet!? Anton Svedbergs Swängjäng skivreklam Årtal: Anton Svedbergs Swängjäng från Luleå ges ut på Manifest Fotot taget av Studio Ulf B Jonsson. Bo Hansson skivreklam Årtal: Ternald spelade också keyboard i Fläsket Brinner och Älgarnas Trädgård.

Affischen till salu är versionen där endast bilden är med, alltså ej bilder på LP skivorna. Nationalteaterns barnpjäs-musikal från Pjäsen hade beställts av Rikskonserter och spelades i skolor. Den handlade om Honken och Linda som i ett övergivet hus träffar på luffare som de börjar prata med. Läs mer på Nationaltearaterns hemsida.

Vem gjorde denna affisch? Hoola Bandoola Band Årtal: Teckningen gjord av Robert Storm Petersen, som var en dansk tecknare och skådespelare. Han blev mest känd under signaturen Storm P. Wigwam är ett finländskt progressivt rockband som bildades Troligen från mitten av talet.

Musikgruppen Archimedes Badkars turnéaffisch troligen från mitten av talet. Sprängkullen Arbete och Fritid jan Årtal: Organic Music Quartet Årtal: Solidaritetsmöte — Sprängkullen Årtal: Solen Skiner spelar på Solidaritetsmöte för strejkande städerskor i Skövde på Sprängkullen i Göteborg 31 jan-1 feb Narrengruppen — Tänt varé här! Offsettyck o tuschpenna Format: Teater om kärnkraft av Narrengruppen, på Bryggeriet i Stockholm 9 feb Solen Skiner och Narren delade på kvällen.

Alternativ festival opinionsmöte Årtal: Musik Dans Teater — Stödfest Årtal: Även Mitt Livs Nåväl från Umeå bjöd på bildshow mot den stora projektorduken som var uppsatt i Blå Hallens stora trappa. Vem har gjort affischen? Musikens Makt löpsedel Årtal: Alternativfestival var en manifestation för att stoppa Sveriges fortsatta deltagande i Eurovisionsschlagerfestivalen.

Kommittén Alternativ Festival 75 bildades och man ville bekämpa kommersialiseringen av kulturen och istället stödja den kultur som inte styrdes av ekonomiska vinstintressen. Man ville också få till stånd en grundläggande debatt om Sveriges Radios roll som producent och distributör av kulturprogram dit man även räknade underhållningsprogram. För att få festivalen att gå ihop ekonomiskt samlades det in pengar från olika håll. Stödaffischer såldes, en specialtidning på 20 sidor med artiklar om bl.

SR och musikindustrin och om den alternativa musikrörelsen trycktes i Intäkterna gick till AF På affischen utannonseras att gruppen Iskra var från Finland, men detta var ett missförstånd från arrangörerna.

Iskra kom från Stockholm. Du som var publik eller arbetade med festivalen — har du några minnen från veckan? Kan man tävla i musik? Allmän affisch som sattes upp på gator och torg inför Alternativ festival Bilden på affischen, är en kopia av Mats Victorsons teckning som finns med på Philemon Arthur and the Dung: Alternativ Festival Årtal: Screen på offset Format: I många städer anordnades alternativa kulturprogram som denna affisch från Uppsala.

Sjung bort bekymren Årtal: Stödaffisch för festivalen… Denna affisch såldes till förmån för Alternativ Festival i Stockholm. Maria Persson gjorde affischen och hon gjorde även den officiella affischen till samma festival. Meningen med affischen var också att den senare även skulle kunna säljas vid andra festivaler som stöd för just det arrangemanget. Allaktivitetshuset Sprängkullen var högsätet för progressiv och alternativ musik och teater under talet i Göteborg.

Såg du denna konsert? Baksjis — Christiania Årtal: Stöttefest efter nedtrapningsturen til AEgypten — Christiania plakater Troligen är denna affisch en reproduktion? Bullerbyn Musikpub Maj fram o baksida Årtal: Bullerbyn Musikpub Maj mittuppslag Årtal: Musikens Makt — Utställningen Årtal: Denna affischutställning om den svenska musikrörelsen gjordes av ett arbetskollektiv på tidningen Musikens Makt i Göteborg.

Utställningen omfattar 30 st affischer som var och en täckte en del av musikrörelsens historia. Det berättas om första Gärdetsfesten, olika oberoende skivbolag, om allaktivitetshus, om musikteater, om olika slags musik, om musikgruppers vardag mm. Tonvikten låg på bilderna och texterna var komprimerade och informativa. Utställningen riktade sig till bibliotek, fritidsgårdar, musikforum, skolor. Hela utställningen kunde köpas för kr och man kunde även köpa en affisch för 8 kr. Utställningen hade premiärvisning på restaurang Maneten i Göteborg i maj Denna affisch är nummer 1 av Musikens Makt — Utställningen 2 Årtal: Allting började på Gärdet.

Det berättas om första Gärdetsfesten, olika oberoende skivbolag, om allaktivitetshus, om Grupp 8, om musikteater, om olika slags musik, om musikgruppers vardag mm. Affisch nummer 2 av Musikens Makt — Utställningen 3 Årtal: Är du lönsam lille vän?

Det berättas om första Gärdetsfesten, olika oberoende skivbolag, om Grupp 8, om allaktivitetshus, om musikteater, om olika slags musik, om musikgruppers vardag mm. Affisch nummer 3 av Musikens Makt — Utställningen 4 Årtal: Affisch nummer 4 av Musikens Makt — Utställningen 5 Årtal: Affisch nummer 5 av Musikens Makt — Utställningen 7 Årtal: Musikrörelsen är inte längre hemlös.

Affisch nummer 7 av Musikens Makt — Utställningen 6 Årtal: Affisch nummer 6 av Musikens Makt — Utställningen 9 Årtal: Affisch nummer 9 av Kaianders Sempler ritade omslaget. Musikens Makt — Utställningen 10 Årtal: Affisch nummer 10 av Musikens Makt — Utställningen 11 Årtal: Cabaré, satir och genuin folkmusik. Affisch nummer 11 av Musikens Makt — Utställningen 12 Årtal: Affisch nummer 12 av Musikens Makt — Utställningen 13 Årtal: Affisch nummer 13 av Musikens Makt — Utställningen 14 Årtal: Affisch nummer 14 av Musikens Makt — Utställningen 15 Årtal: Affisch nummer 15 av Musikens Makt — Utställningen 16 Årtal: Musik för barn och vuxna.

Affisch nummer 16 av Musikens Makt — Utställningen 17 Årtal: Kom frysande snutar… Denna affischutställning om den svenska musikrörelsen gjordes av ett arbetskollektiv på tidningen Musikens Makt i Göteborg.

Affisch nummer 17 av Musikens Makt — Utställningen 19 Årtal: Rock, pop och folkmusik. Affisch nummer 19 av Musikens Makt — Utställningen 20 Årtal: Affisch nummer 20 av Musikens Makt — Utställningen 21 Årtal: Affisch nummer 21 av Musikens Makt — Utställningen 22 Årtal: Över taken går jakten. Affisch nummer 22 av Troligen föreställer bilden musikern Kjell Höglund när han sätter upp sin sändarutrustning för Radio 88 på något tak i Stockholmsområdet.

Musikens Makt — Utställningen 23 Årtal: Affisch nummer 23 av Musikens Makt — Utställningen 24 Årtal: Vi ska riva varje förort… Denna affischutställning om den svenska musikrörelsen gjordes av ett arbetskollektiv på tidningen Musikens Makt i Göteborg. Affisch nummer 24 av Musikens Makt — Utställningen 25 Årtal: Affisch nummer 25 av Musikens Makt — Utställningen 26 Årtal: Skånsk blues, nya visor… Denna affischutställning om den svenska musikrörelsen gjordes av ett arbetskollektiv på tidningen Musikens Makt i Göteborg.

Affisch nummer 26 av Musikens Makt — Utställningen 27 Årtal: Affisch nummer 27 av Musikens Makt — Utställningen 28 Årtal: Jazzrock, rysk folkmusik… Denna affischutställning om den svenska musikrörelsen gjordes av ett arbetskollektiv på tidningen Musikens Makt i Göteborg. Affisch nummer 28 av Musikens Makt — Utställningen 29 Årtal: Affisch nummer 29 av Fotot har Kaianders Sempler tagit när Samla Mammas Mannas buss gick sönder under en av deras många turnéer.

Musikens Makt — Utställningen 8 Årtal: Från allaktivitetshus till bingolokal. Affisch nummer 8 av Musikens Makt — Utställningen 18 Årtal: Att vara gatumusikant… Denna affischutställning om den svenska musikrörelsen gjordes av ett arbetskollektiv på tidningen Musikens Makt i Göteborg. Affisch nummer 18 av Musikens Makt — Utställningen 30 Årtal: Hjärtat sitter till vänster.

Affisch nummer 30 av Elda med höns Årtal: Skivreklam för Elda med höns första LP. Swedish Match protesterade då de tyckte det var ett varumärkesintrång. En vit etikett klistrades då på tändsticksasken på det redan tryckta konvolutet. Solen Skiner — Åland Årtal: Offsettryck o tuschpenna Format: Rålambshov — Folkets Park Årtal: Folkfest i Uppsala Årtal: Musikfest i Tranås Årtal: Musik fest i Hättebaden i Tranås juni Var du med på musikfesten?

Totte från Linköping berättar: Ja, jag var med. Åkte dit med tåg från Linköping och sov över i en sovsäck strax intill scenen. Kallt, regnigt och alltjämt småjävligt.

Arrangörerna saknade erfarenhet från tidigare musikfester. Allt gick på improvisation. Inte en toalett i sikte. Inget käk att köpa. Tvingades gå in till Tranås för att stilla den värsta hungern. Fick dock lift tillbaka. Spelschemat sprack tidigt på lördagskvällen.

Utdragna förseningar med tekniskt strul och scenkrångel. När det var som värst försökte en av arrangörerna muntra upp tillställningen med lite klämmig allsång till gitarr. Publiken tröttnade snabbt på tilltaget och buade ut det hela.

Tack och lov för detta. I stället fick jag tillfälle och prata med några ortsbor som sökt sig ut till området. Vi bytte vin och mellanöl som värmde gott i kylan. Det var rätt kul tills Borgare och bönder intog scenen. De hade en rytmgalen trummis som aldrig ville sluta banka på sina kaggar.

Höll på långt efter midnatt. Samla var sällsynt trista. Ragnarök och Per Björnlert var bäst. Arrangörernas okunskap förstörde hela festen. Musik på Hemmanäs Årtal: Musikfest i Vederslöv strax söder om Växjö, arrangerad av Ovala Musikfönstret. Möjlighet att tälta och bada. Lär dig några folkdanser! Lek-verkstad för barn och vuxna. Moder Jord och söner serverar mat. Samla Mammas Manna — Sprängkullen Årtal: Röde Mor — Betonhjertet Årtal: Proggkonsert i Göteborg Årtal: Reklamaffisch för Röde Mors livedubbel-LP från Affischen användes också vid Röde Mors spelning på Konserthuset i Örebro 11 okt Klartext - Örebro Teknik: Huset delade lokaler med jazz- och bluesklubben Power House på Manillagatan i Örebro.

Vi hade en mycket omfattande verksamhet med kafé, fotolabb, utställningar, teater, filmkvällar, alternativt julfirande och musik. Ofta hade vi temaveckor också, till exempel om kvinnokampen, invandrarnas situation, kriminalvården, om FIB Kulturfront med mera. Till dessa temaveckor behövdes det texter och bildmaterial, så jag och Tomas Olsson, som tidigare varit kurskamrater på konstskolan Kuben i Örebro , startade bildgruppen Klartext. Där var vi ett tjugotal aktiva personer som gjorde flygblad, banderoller till demonstrationer, väggtidningar, faktautställningar med mera.

.

GRAVID ESCORT STOCKHOLM ESCORT69 COM GAY

Vi måste förhindra att det kommer därhän, om det alls är möjligt. Dessutom, Lützen var dimfritt den där ödesdigra dagen i jämförelse. Det är det de säger och gör som vi får hålla oss till. Det som är ganska påtagligt är att det främst är ett attantat mot Arbeiderpartiet i Norge, i andra hand staten. Eller var det Ödlemannen som med sin prostitution västerås eskort gay värnamo energi styrde planen till ett högre medvetande vilket fick planen att implodera till vår dimension rakt ner i hjärtat på den store Satan. Finnish pussy call pojkar in oslo homo I dag förstår väl alla att sionisterna har järnkoll på vad som står i för dem viktiga ämnen i Wikipedia, och att de genom sina nätverk ser till att ta bort och redigera besvärande information. Därefter får man spela i div C igen men då måste man ha en överkryssad stjärna som avatar. Homo escort nynäshamn män uppsala là, vous voyez? När jag hade däckat samlades de runt mig och låtsades! Men det beror förstås på att alla ingenjörer och naturvetenskapare som lärt sig hållfasthetslära och fysik, inklusive de i arabvärlden, svurit evig trohet och lydnad mot den allsmäktiga sionistmaffian. De står mig upp i halsen, papperssvalorna, och får mig, nästan alltid, att längta till de verkliga orden, de riktiga ord som Gullberg beskrev en gång:

Fråga olle play gay escorts cph